iso
english
Naslovnica    Sadržaj   Linkovi
Donacija tvrtke ABB Hrvatska
U okviru potpisanog ugovora o suradnji između Tehničkog fakulteta i tvrtke ABB Hrvatska donirana je od strane ABB Hrvatska oprema za modernizaciju laboratorija za Automatiku i robotiku. Oprema će se koristiti za nastavnu,
znanstvenu i stručnu djelatnost u okviru laboratorija, a pokrivat će područja upravljanja elektromotornih pogona, automatizaciju industrijskih postrojenja i sustava digitalnog upravljanja.

Doniranom opremom opremit će se sedam radnih mjesta od kojih će na svako radno mjesto doći jedan asinkroni motor, frekvencijski pretvarač, programirljivi logiči kontroler i HMI panel. Osim sklopovske opreme donirana je i programska podrška za ABB SCADA sustav te programska podrška za kompletnu doniranu opremu.

Ovom prilikom želimo izraziti zahvalnost tvrtki ABB Hrvatska na doniranoj opremi koja će osuvremeniti znanstve, nastavne i stručne procese na Tehničkom fakultetu.

Procjenjena vrijednost donirane opreme je oko 140.000 KN.

ABB Hrvatska sa sjedištem u Zagrebu ima preko 200 zaposlenih, pokriva područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Albanije i Crne gore na području rješenja za industrijske i energetske sustave.

Više o tvrtki ABB Hrvatska: http://www.abb.hr/

 


Datum zadnje promjene
: 09.05.2013       Kontakt:      
Za sadržaj stranice odgovara:
Copyright (c) 2005. www.riteh.uniri.hr, Sva prava pridržana;   Grafičko oblikovanje: ..:: design project ::..
Korisničko ime:
Lozinka: