iso
english
Naslovnica    Sadržaj   Linkovi
Microsoft Open Days na Tehničkom fakultetu u Rijeci

Zanimaju vas Open Days i Imagine Cup natjecanje?  

Ako ste ikada željeli saznati više o Microsoftu, o načinima na koji Microsoft surađuje sa studentima, vidjeti kako Vam mogu pomoći Microsoft akademski programi ili jednostavno se želite okušati u igranju XBOX 360 igrica protiv samih Microsoftovaca - onda nam se pridružite na Microsoft Open Days događanjima.

Dana 15.12.2008. godine s početkom u 11 sati u predavaonici P2 na Tehničkom fakultetu u Rijeci, Microsoft Student Partneri i Microsoft Hrvatska organiziraju Microsoft Open Days. Organizirati će se cjelodnevna predavanja, studentske radionice te naravno, gaming zona.

Microsoft i njegovi partneri organizirali su cijeli niz predavanja kako bi studente upoznali s najnovijim tehnologijama. Odaberite što Vas zanima i navratite bez obaveza na predavanje. No, uza sve to, predstaviti ćemo i najveće studentsko tehnološko natjecanje na svijetu - Imagine Cup. Za više informacija o samom natjecanju posjetite www.imaginecup.com

Open Days su zamišljeni kao neformalno druženje gdje kroz niz tema otkrivamo čitav spektar  zanimljivosti iz svijeta tehnologije i poslovanja.

Cijelo događanje se može gledati kao mozaik tema. Od uvoda i pregleda najnovijih tehnologija preko priče o Microsoft akademskim programima i svrsi Microsoft Student Partners programa.

No priče o tehnologiji i edukaciji su samo jedan dio cijelog mozaika. Nastojimo se i zabaviti, te pružiti istu priliku svima koji posjete Open Days događanja. Igraonica koja će se nalaziti u studentskoj prostoriji na Tehničkom fakultetu je jedinstvena prilika da se uz XBOX 360 konzolu opustite i isprobate niz igrica.

Program:

11:00 – 12:00       Predstavljanje Microsoftovih akademskih programa + Imagine Cup launch, Ratko Mutavdžić
12:00 – 12:30       Microsoft Innovation Center: podrška studentima i studentskim projektima, Marko Drenovački
12:30 – 13:00       Expression alati + Silverlight, Luka Abrus
13:00 – 13:30       Alati za programiranje, Darko Jovišić
13:30 – 14:00       Live usluge, Luka Abrus
14:00 – 15:00       Napredno programiranje: Dynamic Data/Data Services/MVC; Hrvoje Hudoletnjak, MULTILINK

 


Datum zadnje promjene
: 12.12.2008       Kontakt:      
Za sadržaj stranice odgovara:
Copyright (c) 2005. www.riteh.uniri.hr, Sva prava pridržana;   Grafičko oblikovanje: ..:: design project ::..
Korisničko ime:
Lozinka: