iso
english
Naslovnica    Sadržaj   Linkovi
POZIV STUDENTIMA: ON-LINE VREDNOVANJE KOLEGIJA I NASTAVNIKA PUTEM ISVU APLIKACIJE STUDOMAT


Od zimskog semestra akademske godine 2008./2009. vrednovanje kolegija i nastavnika od strane studenata svih studija na Tehničkom fakultetu provodi se "on-line" putem aplikacije "Studomat".

Studenti će kolegije prvog i drugog bloka zimskog semestra moći vrednovati u periodu od 1. veljače 2009. do 1. travnja 2009.
Obrascu za vrednovanje (anketi) pristupa se isključivo s osobnih računala odabirom opcije anketa (detaljna uputa u privitku). 

Vrednovanje kolegija i nastavnika provodi se u cilju dobivanja povratne informacije od strane studenata o iskustvu tijekom studiranja. Na temelju tih informacija kontinuirano se provode promjene kako bi se poboljšali svi aspekti studiranja na Tehničkom fakultetu. Stoga vas pozivamo, poštovani studenti, da po završetku nastave na kolegijima zimskog semestra obvezatno pristupite vrednovanju i da pokušate savjesno i objektivno izraziti svoje procjene po svakom pojedinom pitanju ponuđene ankete.

Anketa je u potpunosti anonimna te se prilikom spremanja danih odgovora u bazu podataka ISVU, oni neće ni na koji način povezivati s informacijama o studentu.
Sve dodatne informacije o ispunjavanju ankete mogu se pronaći na mrežnim stranicama ISVU sustava pomoći http://www.isvu.hr/upute/isvu_sustav_pomoci.htm (pod kategorijom moduli - studomat - anketa). 

Odbor za kvalitetu Tehničkog fakulteta


Upute za on-line anketu

 


Datum zadnje promjene
: 05.02.2009       Kontakt:      
Za sadržaj stranice odgovara: , e-mail:
Copyright (c) 2005. www.riteh.uniri.hr, Sva prava pridržana;   Grafičko oblikovanje: ..:: design project ::..
Korisničko ime:
Lozinka: