iso
english
Naslovnica 
Arhiva novosti

30.10.2013.
Objavljen natječaj za izbor više suradnika
Prijave se podnose najkasnije u roku od 30 dana od raspisa Natječaja u “Novom listu” odnosno “Narodnim novinama” (relevantan je rok koji zadnji istječe).
Natječaj.pdf
28.10.2013.
Nagrađeni studenti za postignuti uspjeh u akademskoj godini 2012./2013.
Fakultetsko vijeće Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci donijelo je odluku o nagrađivanju studenata na preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijima te stručnim studijima.
Odluka sa popisom nagrađenih studenata.pdf
22.10.2013.
Udruga studenata kroatistike „Idiom“ raspisuje
Natječaj za sudjelovanje u projektu „Opismeni me prije Nove godine/nove godine/Nove Godine!“
koji će se održati na Filozofskome fakultetu u Rijeci. Cilj je povećati angažiranost studenata u rješavanju pravopisnih problema hrvatskoga standardnog jezika te educirati studente Sveučilišta u Rijeci o rješenjima pravopisnih problema.
Predavanja i radionice održavat će se tijekom četiriju petaka u studenome, točnije 8., 15., 22. i 29. studenoga 2013. u trajanju od 14 do 18 sati.  Natječaj se raspisuje s ciljem odabira 30 studenata svih fakulteta-sastavnica Sveučilišta u Rijeci. Tekst Natječaja i obrazac za prijavu možete pronaći na http://usk-idiom.hr/.
22.10.2013.
Raspisan Natječaj za podnošenje poticaja za podjelu državnih nagrada za znanost za 2013. godinu

Poticaj mogu dati: sveučilišta i njihove sastavnice,  veleučilišta i visoke škole, javni znanstveni instituti, Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti te druge pravne osobe koje su posebnim zakonom ovlaštene obavljati znanstvenoistraživačku djelatnost, kao i skupine uglednih znanstvenih djelatnika. Rok za podnošenje poticaja je do 22. prosinca 2013. godine.Više na stranicama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.
21.10.2013.
Natječaj za studentskog pravobranitelja Sveučilišta u Rijeci
Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci raspisuje Natječaj za studentskog pravobranitelja. Kandidatura mora sadržavati program rada, životopis i potvrdu o ispunjavanju zakonskih kriterija za obnašanje funkcije studentskih predstavnika (potvrda o položenih 60 ECTS-a u zadnje dvije akademske godine, ili potvrda o upisu studija). Kandidature se šalju na e-mail adresu   zaključno do 23. listopada 2013. godine u ponoć. Svi dodatni upiti mogu se poslati na navedeni mail.
16.10.2013.
Poziv za izvođenje dodatnih demonstratura
U sklopu relizacije projekta: „Upotpunjavanje kompetencija tijekom studija u cilju uspješnijeg studiranja: dodatna edukacija i pojačane demonstrature za akademsku godinu 2013./2014“ pozivaju se studenti da se do 30. listopada 2013. godine prijave na poziv za izvođenje dodatnih demonstratura iz kolegija:

Naziv kolegija

Studij

Semestar

Br. demonstratora

Inženjerska matematika

DSS ST

1

1

Matematika I

PSS BR

1

1

Osnove elektrotehnike I

PSS EL

1

2

Elektrotehnika R

PSS RA

1

2

Matematika I

PSS ST

1

2

Matematika I

SS BR

1

1

Mehanika I

SS BR

1

1

Osnove elektrotehnike

SS BR

1

1

Svi zainteresirani studenti trebaju popuniti obrazac .pdf i predati ga predmetnim nastavnicima.
16.10.2013.
Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Rijeci
u četvrtak 17. listopada 2013. od 10 do 17 sati na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Sajam organizira Institut za razvoj obrazovanja, a Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma je Kanada. Na Sajmu u Rijeci sudjelovat će 37 izlagača iz 10 zemalja Europe i Sjeverne Amerike koji će učenicima, studentima i ostalim zainteresiranima predstaviti mogućnosti studiranja u Hrvatskoj i inozemstvu, kao i mogućnosti stipendiranja.
Raspored i popis govornika na svečanom otvorenju i program Sajma dostupan je ovdje, a ostale informacije o izlagačima na Sajmu dostupne su na www.stipendije.info/hr/sajam i na www.facebook.com/trazim.stipendiju
16.10.2013.
Predavanje za sve brucoše Sveučilišta u Rijeci, pod nazivom "Kako ne ostati brucoš?"
Predavanje će se održati u četvrtak, 17. listopada 2013. u prostorijama Građevinskog fakulteta (Kampus na Trsatu), s početkom u 16:30 sati. Brucošima će se tom prilikom obratiti prorektorica za studije i studente, prof. dr. sc. Snježana Prijić - Samaržija, kao i voditeljica Studentskog savjetovališnog centra, prof. dr. sc. Ivanka Živčić - Bećirević.
16.10.2013.
"RITEH WATERBIKE TEAM" prima nove članove
"RITEH WATERBIKE TEAM" nastavlja i ove godine sa radom i prima nove članove. Mole sve zainteresirane studente da se jave na mail   najkasnije do 25.10.2013. te dostave svoj životopis.
10.10.2013.
Prezentacija projekta Startup inkubator
Projekt Grada Rijeke Startup inkubator kreće sa novim ciklusom prijava te će sukladno tome održati prezentaciju za studente i sve zainteresirane na Tehničkom fakultetu u ponedjeljak, 14.10.2013., s početkom u 9:00 h, u učioni U9.
Korisnici Startup-a su mladi ljudi, studenti i njihovi timovi koji posjeduju znanja i ideje s raznih područja. Startup inkubator im osigurava korištenje prostora i infrastrukture, stručnu pomoć pri realizaciji vlastite ideje od strane mentora te pomoć u komercijalizaciji i pristupu mogućim izvorima financiranja. Usluga je u razdoblju predinkubacije (6 mjeseci) u potpunosti besplatna. Više informacija vidjeti na poveznici: http://startup.rijeka.hr/kategorija/novosti/ kao i na Facebook stranici https://www.facebook.com/startuprijeka
4.10.2013.
David Blažević i Ervin Kamenar, asistenti na Teničkom fakultetu u Rijeci sudjelovali su na ovogodišnjem Euspen Challenge-u
Tim u kojem je bio David Blažević osvojio je nagradu za najbolju prezentaciju. Čestke na nagradi!
Opširnije
4.10.2013.
Kompanija Ericsson Nikola Tesla dodijelila je Zahvalu Tehničkom fakultetu Sveučilišta u Rijeci
za
uspješnu suradnju na Ljetnom kampu 2013.
Zahvala .pdf
2.10.2013.
Raspisan natječaj za izbor jednog suradnika u naslovno suradničko zvanje asistent
Prijave se podnose najkasnije u roku od 30 dana od raspisa Natječaja u “Novom listu” odnosno “Narodnim novinama” (relevantan je rok koji zadnji istječe).
Opširnije .pdf
1.10.2013.
Obrana doktorskog rada
Sanjin Kršćanski, dipl. ing. će u ponedjeljak 14. listopada 2013. u 11:00 sati u Vijećnici braniti doktorski rad pod naslovom Analiza uvjeta nastanka pukotina i model procjene vijeka trajanja konstrukcija.  
Odluka o obrani doktorskog rada.pdf      Oglašavanje datuma obrane .pdf    Doktorska disertacija.pdf
1.10.2013.
Obrana doktorskog rada
Dunja Matulja, dipl. ing. će u srijedu 30. listopada 2013. u 12:00 sati u Vijećnici braniti doktorski rad pod naslovom Numerička optimizacija hidrodinamičkih značajki forme broda u mirnoj vodi.           
Odluka o obrani doktorskog rada.pdf      Oglašavanje datuma obrane .pdf    Doktorska disertacija.pdf
      Kontakt:      
Copyright (c) 2005. www.riteh.uniri.hr, Sva prava pridržana;   Grafičko oblikovanje: ..:: design project ::..
Korisničko ime:
Lozinka: