iso
english
Naslovnica 
Arhiva novosti

26.11.2014.
     Radionica''Dynamics and Control”
U okviru IPA Adriatic CBC projekta pod nazivom ADRIA-HUB, u petak 28. studenoga 2014. na Tehničkom fakultetu, Rijeka, Vukovarska 58, u vijećnici Fakulteta (prizemlje) održat će se radionica pod nazivom''Dynamics and Control”.
Program .pdf     Letak .pdf
24.11.2014.
Studentski zbor Tehničkog fakulteta u Rijeci raspisuje Natječaj za izbor studentskog pravobranitelja Tehničkog fakulteta u Rijeci
Natječaj .pdf
24.11.2014.
Studentski zbor Tehničkog fakulteta u Rijeci raspisuje Natječaj za zamjenske studentske predstavnike u Studentskom zboru Tehničkog fakulteta u Rijeci
Natječaj .pdf
19.11.2014.
Sklopljen Sporazum o suradnji s tvrtkom Montelektro automatizacija i elektrotehnički inženjering d.o.o. iz Kastva
Tehnički fakultet Sveučilišta u Rijeci sklopio je Sporazum o suradnji na znanstvenoistraživačkim, razvojnim i obrazovnim projektima s tvrtkom Montelektro automatizacija i elektrotehnički inženjering d.o.o. iz Kastva. Ovim se Sporazumom definiraju načela dugoročne suradnje s naglaskom na istraživačko razvojnim projektima i ekspertizama, realizaciji zajedničkih istraživačko razvojnih projekata prema domaćim i međunarodnim izvorima financiranja, obrazovanju djelatnika Montelektro d.o.o. kroz specijalističke seminare, predavanja, stručne i sveučilišne studije kao i sveučilišne i specijalističke poslijediplomske studije te stručnom i praktičnom usavršavanju studenata Fakulteta kroz studentske prakse i radionice.  
13.11.2014.
Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Rijeka dodijelila je Posebno priznanje Tehničkom fakultetu Sveučilišta u Rijeci
povodom obilježavanja 54. obljetnice Fakulteta. Priznanje je dekanu prof. dr. sc. Goranu Turkalju uručila v.d. direktora HGK- ŽK Rijeka gospođa Vita Dujmović na Svečanoj sjednici Fakultetskog vijeća održanoj 7. studenog 2014.
Priznanje .pdf
12.11.2014.
Obavijest
Temeljem Zakona o zdravstvenoj zaštiti Zavod za javno zdravstvo i Tehnički fakultet organiziraju sistematski
pregled studenata prvih godina studija (prvi put upisani u ak.god. 2014./2015.).

Svaki student prve godine studija obvezan je odazvati se sistematskom pregledu. Sa sobom ponijeti studentsku iskaznicu, zdravstvenu iskaznicu i OIB. Sistematski pregled organizira se u ambulanti u Studentskoj ulici br.1, preko puta Pomorskog fakulteta prema rasporedu na web stranicama studija.
Evidencija studija
11.11.2014.
Poziv na 1. startup weekend startup weekend ADRIATinn projekta
Tehnički fakultet Sveučilišta u Rijeci u okviru projekta ADRIATinn organizira prvi Startup Weekend s ciljem promicanja poduzetničkih aktivnosti među studentima, poduzetnicima početnicima i svim zainteresiranima koji imaju poslovnu ideju i žele ju razviti.
Startup Weekend održati će se od 21. – 23. studenog 2014. godine u Opatiji, Hotel Milenij.
Na Startup Weekend mogu se prijaviti:
  • Timovi (s najmanje dva člana) koji imaju ideju koju žele razviti;
  • Timovi koji žele usvajati i primjenjivati nova znanja.
Prijave na Startup Weekend šalju se na e-mail adresu   do 17. studenog 2014. godine.
Maksimalan broj timova koji će dobiti priliku sudjelovati na Startup Weekendu je 15, a prijave će se zaprimati prema redoslijedu prvenstva.
Više informacija na: http://www.riteh.uniri.hr/adria_tinn/Poziv_na_1_Startup_Weekend.pdf
6.11.2014.

Prijave  za Microrosft Software Startup Akademija (MSSA)
 otvorene su do nedjelje 09. studenoga 2014. Prijava je obvezna za pohađanje edukacija. Polaznici akademije koji odslušaju najmanje 3 tehnička predavanja i 2 predavanja iz poduzetničkih tema, te prijave projekt dobivaju certifikat Microrosft Software Startup Akademije.
Prva poduzetnička edukacija počinje u petak 07. Studenoga 2014. sa početkom  16.00 u zgradi sveučilišnih odjela, Radmile Matejčić 2, 51000 Rijeka, prostorija 028.
Prijave na web adresi: http://startup.msacademic.hr/prijava
Microrosft Software Startup Akademija (MSSA) besplatni je program edukacije o razvoju softverskih rješenja koje Microsoft Hrvatska pokreće s lokalnim partnerima u u Gradu Rijeci. Edukacija je namijenjena studentima, srednjoškolcima, mladima, starijima, zaposlenima i nezaposlenima, odnosno svima koji imaju želju osmisliti i razvijati vlastite poslovne ideje, naučiti nešto novo o razvoju softvera, kao i o potrebnim poslovnim vještinama za nastup na tržištu.
5.11.2014.
Druženje Aktiva dobrovoljnih darivatelja krvi
Pozivaju se studenti i djelatnici Tehničkog Fakulteta na druženje Aktiva dobrovoljnih darivatelja krvi koje će se održati u Vijećnici Fakulteta u petak,  7.11.2014. s početkom u 10 sati. Nakon dodjele priznanja jubilarnim darivateljima krvi, uslijediti će skromni domjenak.
5.11.2014.
Javna obrana prijave teme
Damir Malnar, mag. ing. el., student poslijediplomskog studija, pokrenuo je postupak prijave teme doktorske disertacije, pod naslovom: Evolucijska metoda za optimizaciju parametara separabilnih filtara u kvadratnim vremensko-frekvencijskim prikazima signala . Javna obrana prijave teme doktorske disertacije bit će održana u petak 14. studenog 2014. u 8:30 sati u učionici U1.
Opširnije
5.11.2014.
Online Career Fair
Ukoliko ste pri kraju studija ili u potrazi za poslom, razgledajte ponudu poslova na IAESTE Online Career Fairu, http://ocf.lionexpo.com/. IAESTE Online Career Fair je online sajam poslova studentske udruge IAESTE koji uključuje 30ak tvrtki i nekoliko sveučilišta u preko 10 europskih zemalja. Traje od 03.11.2014. do 14.11.2014.
4.11.2014.
Nagrađeni studenti za postignuti uspjeh u akademskoj godini 2013./2014.
Odluka .pdf    Popis nagrađenih studenata .pdf
4.11.2014.
Obrana doktorske disertacije
Paolo Blecich, dipl. ing. branit će doktorsku disertaciju pod naslovom Utjecaj raspodjele zraka na termohidraulička svojstva lamelnog izmjenjivača topline u petak 14. studenog 2014. u 11:00 sati u  Vijećnici.            
Odluka .pdf    Oglašavanje.pdf    Doktorska disertacija.pdf
3.11.2014.
Objavljen natječaj za izbor jednog suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto asistent i tri suradnika u naslovna suradnička zvanja asistent
Natječaj .pdf
3.11.2014.
ME4CataLOgue (Mechanical Engineering for Catalogue) – Hrvatski katalog znanja, vještina i kompetencija za studije strojarstva temeljen na ishodima učenja (za preddiplomski, diplomski i doktorski studij) - Studentska radionica 3
održat će se u utorak, 4. 11. 2014, u 10:00 sati, Tehnički fakultet Sveučilišta u Rijeci u Fakultetskoj vijećnici (prizemlje, nasuprot knjižnice)
Molimo sve studentice i studente koji u navedeno vrijeme nemaju nastavu, a zainteresirani su za sudjelovanje
na radionici, da se jave osobno ili putem e-maila kolegi Lovri Liveriću ( / 091 222 10 57).
Poziv .pdf
3.11.2014.
SVEČANA SJEDNICA FAKULTETSKOG VIJEĆA
održat će se u petak 7. studenog 2014. s početkom u 12:00 sati, u velikoj predavaonici (P1+P2) u prizemlju.
Pozivamo Vas da svojom nazočnošću uveličate ovu proslavu. Nakon svečane sjednice Fakultetskog vijeća bit će održan prigodni domjenak.
Dekan
Prof. dr. sc. Goran Turkalj
Poziv .pdf
      Kontakt:      
Copyright (c) 2005. www.riteh.uniri.hr, Sva prava pridržana;   Grafičko oblikovanje: ..:: design project ::..
Korisničko ime:
Lozinka: